Showbiz, Stiri

Rușinică! Cristina Rus recunoaște, după ani buni, că a apelat la bisturiu

Cristina Rus „Da, mi-am făcut operație estetică la nas”

Cristina RusCristina Rus a fost foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Blonda nu a prea a dat din casă foarte multe lucruri…. N-a vorbit de iubit, n-a vorbit de părinți și nici măcar de ea! Motivul? Consideră că toate aceste subiecte sunt unele tabu. Cu toate acestea, Cristina Rus nu a scăpat de ochii vigilenți ai presei, care au observat o ușoară modificare a formei nasului său, intervenția fiind una evidentă.

Cu toate că a fost pusă la zid în nenumărate rânduri pe marginea acestui subiect pe care l-a tot ocolit, blonda a preferat să tacă, spunând în treacăt, la un moment dat, parcă forțată de împrejurimi, că și-a făcut o operație pentru a scăpa de deviația de sept. Anii au trecut și odată cu ei, Cristina s-a maturizat, și pare mai împăcată cu propiile decizii, spulberând marele mister.” M-am dus la medic pentru că aveam deviație de sept și deja nu mai puteam să dorm, nu mai puteam să respir. Dar mi-am făcut și o modificare estetică, dacă tot am ajuns la bisturiu. Operația nu a fost grea, am ales să merg la medicul Stan de la Bacău pentru că el este, de fapt, orelist, astfel se pricepe foarte bine la acest gen de intervenții. Atunci știu că aveam o perioadă aglomerată, cu foarte multă muncă, așa că nu aveam timp să mă gândesc la dureri, fiind prinsă în multe proiecte. Ce-i drept, am fost vânătă o lună în jurul ochilor, însă am acoperit cu machiaj, nu am avut probleme. Eu încurajez fetele care vor să-și facă operația”, a declarat Cristina Rus pentru un site monden.

Odată cu venirea verii, Cristina recunoaște că vrea să slăbească vreo trei kilograme, motiv pentru care și-a propus să treacă foarte des pe la sala de sport. Solista spune că nu vrea să încerce nicio dietă, deoarece are un regim de viață sănătos, din care, spre mare ei bucurie, a reușit să elimine dulciurile sau alte tentați culinare.

Diana Matei

blank