Featured, Sport

Rușii vor face un film despre viața și cariera lui Gigi Becali

Gigi Becali a devenit subiect de film. O echipă de jurnaliști ruși au venit în România pentru a face un documentar despre finanțatorul FCSB. Aceștia au făcut un reportaj de peste 30 de minute, în care au intervievat anumiți oameni, dar și pe președintele de imagine al roș-albaștrilor, Helmut Duckadam.

”Escroc sau victimă? Iată adevărata poveste a lui Gigi Becali” este titlul documentarului realizat de ruși, despre finanțatorul FCSB. Reportajul a fost realizat de Alex Smolyaninov, care a fost ”fascinat” de povestea omului de afaceri din România.

”Nimic nu este imposibil când vine vorba despre Becali. Poate face schimbările în timpul meciurilor, din celula pușcăriei, să repare un Maybach de jumătate de milion de euro cu o rangă.

Să se autonumească un naționalist și să piardă de doua ori la alegerile prezidențiale”, spune Alex Smolyaninov, autorul reportajului.

Ghionea și Duckadam au vorbit despre Becali, în reportajul realizat de ruși
În documentarul realizat de ruși au apărut și doi dintre jucătorii emblematici ai Stelei. Este vorba despre Sorin Ghionea și Helmut Duckadam. Legenda de la Sevilla îi ia apărarea lui Gigi Becali, pe care-l laudă pentru investițiile făcut în transferuri.

Rușii au amintit în documentar și despre faptul că Becali a făcut închisoare, după ce a făcut afaceri dubioase cu statul. Autorul documentarului amintește și că finanțatorul FCSB a sechestrat persoane, a fost condamnat pentru că a încercat să motiveze jucătorii de la U Cluj, pentru a nu pierde cu CFR.

Din documentar nu lipsește scandalul cu Armata, fapt despre care a fost chestionat Sorin Ghionea.

”Aceasta este echipa care a continuat tradiția Stelei. Eu am jucat cu emblema Stelei pe piept”, susține Ghionea.

Becali a preluat Steaua în 2003.