International, Stiri

Rusia ameninţă România şi Ucraina!

“Ar putea deveni obiectul unor represalii”

 rusia_spatiu_aerian_9de48567c7

Aleksei Pușkov, liderul parlamentului rus, a avertizat că orice stat care întreprinde măsuri ostile față de Federația Rusă, inclusiv închiderea spațiului aerian, ar trebui să înțeleagă faptul că din partea Rusiei vor urma represalii.

“Orice stat care întreprinde acțiuni ostile față de Rusia trebuie să pornească de la faptul că ar putea deveni obiectul unor represalii de același gen”, a avertizat liderul parlamentar rus.

Ucraina și România și-au închis spațiul aerian pentru un avion guvernamental rus, la bordul căruia se aflau vicepremierul Dmitri Rogozin, ministrul culturii Vladimir Medinski și un grup de deputați, printre care și Leonid Sluțki, șeful Comisiei pentru afacerile cu CSI din Duma de Stat, care figurează pe lista cu sancțiuni a UE, amintește agenția menționată de presă.

“Altfel zis, dacă există sentimentul că asupra Rusiei se poate exercita acum presiune, întrerupând zborurile membrilor guvernului său, cred că ar trebui să le arătăm că vor urma represalii’, a afirmat Pușkov, în declarația sa pentru agenţia RIA Novosti