Stiri

Rus: “Antonescu si Basescu sunt doi politicieni de anvergura, FETE MARI”

Rus: “Antonescu si Basescu sunt doi politicieni de anvergura, FETE MARI”

blankIoan Rus, a declarat, luni, ca presedintele suspendat, Traian Basescu, si Crin Antonescu, presedintele interimar, nu l-ar fi sunat niciodata sa faca presiuni sa faca presiuni, pentru a modifica listele in plus sau in minus.

“Nu s-au facut presiuni, domnul presedinte interimar Crin Antonescu nu m-a sunat niciodata nici sa modific liste in plus sau in minus, nici sa fac altceva. A spus doar la TV ca sunt mincinos si ca am de ascuns ceva”, a spus Ioan Rus.

In legatura cu Traian Basescu, Rus a sustinut ca nici acesta nu l-ar fi sunat sa faca presiuni aupra sa : “Domnul presedinte suspendat Traian basescu, la randul sau, nu m-a sunat niciodata sa modific nici o lista in dreapta, nici in stanga. Mi-a explicat doar la TV, din usa garajului, cum ii cu puscaria, cu organizatorii”.

Fotul ministru de Internea mai tinut sa precizeze ca |a fost demisionat” lucru care confirma faptul ca “nimeni nu a exercitat nici o presiune asupra sa.”

Rus s-a prezentat, luni, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, fiind citat, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul privind referendumul. Dosar in care sunt cercetati, Victor Paul Dobre, Ioan Cabulea si Constantin Manoloiu, pentru abuz in serviciu.

Potrivit procurorilor , Victor Paul Dobre impreuna cu secretarul de stat Ioan Cabulea, a semnat o adresa prin care preciza ca MAI nu isi poate asuma numarul de alegatori iar documentul a fost inaintat CC de catre seful Directiei pentru Evidenta Persoanelor, Constantin Manoloiu.

Fostul ministru de Interne ii mai spunea lui Dobre ca el nu semneaza “niciun singur om in plus sau in minus! Si cu asta basta!(…) Ca nu inteleg, ca asta e un gest politic important care… Bun, e important, dar eu chiar nu vreau sa imi petrec batranetile in puscarie!”

expresspress.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste-ne pe pagina de Facebook!

blank