International, Stiri

Ruptură! O blondă celebră divorţează după un an de căsnicie

Şi-o fi băgat coada… Cătălin Botezatu?!

  divort

Nu a trecut niciun an de cand Valeria Marini pasea fericita la altar alaturi de omul de afaceri Giovanni Cottone si iata ca divortul bate deja la usa. Cunocuta prezentatoare TV cu care si Botezatu ar fi avut, la un moment dat, o relatie, a decis sa divorteze. Ea s-a maritat in luna mai a anului trecut cu omul de afaceri Giovanni Cottone, ceremonia fiind oficiata la Basilica di Santa Maria in Aracoeli din Roma.

divort 1

Printre invitati s-au numarat atunci si Mihaela Borcea, dar si Catalin Botezatu, care nu a pierdut nicio ocazie de a o lauda pe mireasa pentru frumusete, pentru personalitatea puternica… pentru orice.

divort 4

Blonda, in varsta de 46 de ani, si afaceristul de 56 de ani au depus deja actele de divort, urmand ca prima infatisare la proces sa fie pe data de 6 mai, la o zi de cand cei doi ar fi trebuit sa aniverseze un an de casnicie. Se pare ca separarea celor doi s-a produs acum cateva luni, deoarece, la inmormantarea tatalui Valeriei omul de afaceri nu a fost prezent.

divort 6

Valeria Marini si Giovanni Cottone au inceput o relatie in anul 2008, cand blonda a fost aleasa imaginea brandului Lambretta, detinut de omul de afaceri.

blank