Andreea Tonciu
Monden, Stiri

Rupere mondena. Tonciu il lasa pe Mitea

Rupere mondena. Tonciu il lasa pe Mitea

Andreea TonciuAveau planuri de casatorie, dar s-au spulberat inainte de vreme. Desi Andreea Tonciu sustinea, in urma cu cateva saptamani, ca nu il va parasi pe fotbalistul Nicolae Mitea, vedeta nu a putut trece din nou peste infidelitatea acestuia. Mitea o acuza ca si-a gasit pe altcineva si are de gand sa apeleze la Biserica.

 

S-au iubit cu nabadai, s-au despartit in mai multe ocazii, dar de fiecare data Andreea Tonciu s-a intors la printul sau, Nicolae Mitea, desi acesta mai tragea cu ochiul la fetele din vecini. De data aceasta e definitiv, sustine frumoasa bruneta. „Nu vreau sa mai faca parte din viata mea. Cred ca Mitea are farmece facute si de aceea vreau sa scap definitiv de el, cred ca de vreo fosta iubita. L-am iubit mult, dar trece printr-o perioada proastă din punct de vedere financiar ai din alte puncte de vedere”, si-a motivat Tonciu decizia despartirii.

 

Superstitios sau nu, Mitea spune la randul sau ca va apela la Biserica, unde un preot ii va arat calea demna de urmat, mai ales ca barbatul considera ca iubita sa Andreea Tonciu si-a gasit pe altcineva mai bun.

 

 

blank