Actualitate, Stiri

Rudele lui Cioabă vor să-şi înmormânteze Regele ca pe Michael Jackson, în sicriu din aur

Florin Cioabă, autointitulatul rege al ţiganilor, va avea parte de un sicriu placat cu aur, aşa cum a avut Regele Pop-ului, Michael Jackson.

sicriu de aurRegele Pop-ului, Michael Jackson, este una dintre cele mai cunoscute vedete care a avut parte la înmormântare de un sicriu placat cu aur. În urmă cu patru ani, la ceremonia funerariilor celui mai îndrăgit cântăreţ de pe planetă, Jackson a avut parte de un sicriu placat cu aur.

Michael Jackson era cunoscut de o lume întreagă şi a făcut donaţii pentru diferite cauze, în special pentru copii, de milioane de dolari.

Autointitulatul rege internaţional al romilor de pretutindeni, Florin Cioabă, e cunoscut de câteva sute de ţigani şi nu sunt ştiute donaţiile sale, dacă sunt, dar familia îşi permite şi îşi doreşte să-l înmormânteze într-un sicriu de aur.

Au fost şi alte vedete internaţionale care au avut parte de un asemenea tratament la funeralii, cum a fost Sir Jimmy Savile, unul dintre cei mai influenţi DJ britanici, care a murit în 2011, la 84 de ani. La rândul său a fost înmormântat într-un sicriu de aur. Sir Jimmy Savile a donat, prin emisiunile sale pentru copii, circa 64 de milioane de dolari în scopuri caritabile. Jimmy Savile a primit titlul de „sir” de la Regina Angliei, în 1990, şi a mai obţinut un titlu din partea Papei. La înmormântarea lui au participat peste 4.000 de britanici.

O altă celebritate înmormântată într-un sicriu de aur a fost îndrăgitul James Brown (1933 – 2006), muzicianul frământatului stat american Georgia, o adevărată legendă a rock’n roll-ului. La fel ca la Michael Jackson, sicriul era din bronz, placat cu aur, şi a fost estimat la o valoare de 15.000 de lire sterline. James Brown, unul dintre cei mai populari muzicieni ai secolului trecut, celebru pentru poziţiile sale publice legate de drepturile negrilor, rămâne în memoria tutror cu celebrul hit „I feel good”.

Dacă în lumea celebrităţilor este o modă acest tip de coşciug, vezi Liz Taylor sau soţul celebrei Zsa Zsa Gabor, la dictatorii africani este ceva obişnuit.

blank