Showbiz, Stiri

Ruby vrea să-şi ţină nurii ascunşi la «Dansez pentru tine»

Ruby va folosi fâşii care să-i protejeze sânii de ochii telespectatorilor

ruby Playboy
Ruby vrea ca imagini ca aceasta să nu apară la tv

La “Dansez pentru tine” ne-am obişnuit să vedem nu doar un regal de dans, dar şi un spectacol foarte sexy, pentru că vedetele feminine, una mai frumoasă decât alta, încing atmosfera, rămânând ba în chiloţei, ba fără sutien.

ruby08_8fe5d088a2

Însă Ruby vrea să văduvească publicul de o asemenea privelişte, în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii, care începe diseară la Pro Tv.

ruby01

Ruby (24 de ani) a pozat în lenjerie intimă, ba chiar şi goală, în Playboy, dar la TV nu vrea să arate… nimic, în afară de talent.

ruby02_a905578fc1

Nici măcar sânii, cum au făcut-o, în ediţiile trecute, Andreea Mantea şi Roxana Ionescu. “O fi imaginea mea una sexy, dar nu-mi doresc să mi se vadă ce nu ar trebui în timpul emisiunii. Este un show de dans, până la urmă! Voi face tot posibilul să evit astfel de întâmplări. O să folosesc nişte benzi speciale, care ţin sutienul lipit de sâni”, ne-a mărturisit ea.

ruby03_69e65ea928

Pe numele său real Ana Claudia Grigore, Ruby şi-a reorganizat viaţa de când a intrat în competiţia de dans. Doarme puţin, a renunţat la o serie de concerte şi, practic, s-a mutat în sala de repetiţii.

ruby04_4625b44ded

“Repetăm de dimineaţa până seara, apoi eu îmi iau costumaţia de scenă şi plec să cânt prin diverse oraşe, după care mă întorc direct în Buftea, la antrenament. Singurele ore de somn sunt cele din maşină. Am început să mai renunţ la concerte. Le accept doar pe cele care sunt la maximum 300 km de Bucureşti, pentru că a doua zi dimineaţa trebuie să fiu la repetiţii”.

ruby05_01dea9cebb

În ciuda programului infernal, Ruby abia aşteaptă startul emisiunii – diseară, la 20.30.

ruby09_557804ff12

Şi la fel de nerăbdătoare este în privinţa dansului ţigănesc, despre care spune că este unul dintre preferatele ei, pentru că “e plin de culoare şi veselie”.

ruby06_99f4eb17c9

Ruby s-a împrietenit cu toate celelalte vedete din show, dar cel mai bine se înţelege cu Giani Kiriţă. “Este cel mai glumeţ dintre toţi, ne face să râdem cu gura până la urechi. Giani o să facă senzaţie la show”, ne-a spus ea.

ruby07_1fc55b230e

Anul trecut, pe trupul lui Ruby puteai număra 15 tatuaje, printre care o inimă, o rândunică şi o ancoră. Acum, vedeta originară din Medgidia spune că are mai multe desene pe corp şi nu vrea să se oprească aici: “Numărul de tatuaje a crescut şi… va mai creşte”.