Showbiz, Stiri

Ruby şi-a executat ultimul show sexy de la „Dansez pentru tine”

Cântăreaţa şi-a luat adio agitându-şi… fluturaşii

Untitled-3_74a969_ca761fb532

 Vineri seară a avut loc ultimul duel de la “Dansez pentru tine”, iar vinerea care urmează are loc finala. Sore, Dima şi Ilinca Vandici sunt singurii rămaşi în lupta pentru marele premiu de 60.000 de euro, care ar putea schimba viaţa partenerilor lor.

Untitled-4_5a39a2_007c6d90cc

A fost, poate, una dintre cele mai “fierbinţi” seri de la “Dansez pentru tine”. Ruby, aflată la duel cu Ilinca Vandici, şi-a arătat funduleţul sexy la două dansuri, făcând un ultim show erotic înainte de a părăsi competiţia de la Pro Tv.

Untitled-6_8aa4de

Cântăreaţa şi partenerul ei, Alexandru, au primit mai puţine voturi de la telespectatori decât Ilinca şi Răzvan – care au dansat accidentaţi! – şi au fost eliminaţi exact înainte de finală.

Untitled-5_dd6bbf

Spectacolul sexy a fost completat de trei foşti “iepuraşi” Playboy, transformaţi, între timp, în trei dive sexy: Jojo, Laura Cosoi şi Gina Pistol.

Untitled-8_85fa5f

Superbele blonde au dansat lasciv pentru un caz umanitar, încingând atmosfera şi minţile bărbaţilor nu doar cu mişcările lor, ci şi cu ţinutele sumare în care au apărut pe scenă.

Untitled-7_9b0424

La finalul serii, trei echipe au rămas în concurs: Sore cu Dark – care au luat zece pe linie din nou, la două dintre cele trei probe, impresionând cu dansurile lor şi ridicându-l în picioare pe Mihai Petre -, Ilinca Vandici cu Răzvan şi Dima cu Iulia. Aceste perechi se vor lupta, în finala de vinerea viitoare, pentru premiul cel mare: 60.000 de euro. Atunci nu vor mai conta notele juriului, ci doar voturile telespectatorilor…

 

 

 

blank