Showbiz, Stiri

Ruby se aruncă în cap pentru 5.000 €

RTEmagicC_10-cruduta-01.jpg

Un nou sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă” se pregăteşte pentru această vară la Antena 1. Printre starurile care se vor arunca de la înălţime în bazinul cu apă se va afla şi sexy-cântăreaţa Ruby, care va primi pentru prestaţia ei 5.000 de euro, o sumă-record, în comparaţie cu ceilalţi participanţi.

Chiar dacă nu ştie să înoate, sexy-Ruby îşi va face curaj să sară de la trambulină. „Am acceptat să vin la această emisiune, deşi o să-mi fie frică să sar şi nici nu ştiu să înot, pentru că este un proiect nou, diferit de ceea ce am făcut până acum şi pentru că o să mă ajute şi la forma fizică. Vreau să sar de la cel mai de sus nivel, sper să şi reuşesc, mi-e doar să nu-mi rup gâtul… Nu se poate întâmpla aşa ceva, nu-i aşa? Pe de altă parte, nu cred că o să am timp să mă înec, am văzut că sar imediat băieţii după tine“, a declarat Ruby.

Printre cei care au mai acceptat provocarea pentru această vară se mai află Raluka, Simona-Sensual, Andreea Perju, Elena de la Mandinga, Maria Buză, Andreea Tonciu şi Daniela Crudu.