Showbiz, Stiri

Ruby, prima declaratie despre zvonul ca ar fi batut o tanara intr-un club.

Ruby ar fi fost, saptamana trecuta, protagonista unui scandal urias intr-un club. Vedeta s-ar fi luat la bataie cu o tanara, deoarece aceasta ar fi interpretat gresit un gest facut de fata venita la distractie.

Ruby--prima-declaratie-despre-zvonul-ca-ar-fi-batut-o-tanara-intr-un-club--Ce-spune-vedeta-despre-scandal-

Incidentul s-ar fi soldat cu pumni, picioare si declaratii la Politie. Cea care a sarit prima la bataie ar fi fost chiar Ruby. Pana acum, artista nu a scos un cuvant despre aceste incident, mai ales ca, sustin surse apropiate vedetei, artista ar incerca sa ajunga la un consens cu victima si sa o faca sa isi retraga plangerea.

Saptamana trecuta, presa a scris ca Ruby a fost protagonista unui scandal urias, soldat cu pumni, picioare si declaratii date la sectia de Politie. Aflata intr-un club, la un concert, cantareata a avut un conflict cu o tanara.

Zilele trecute insa, prezenta la Sibiu, la o gala de premiere a artistilor care activeaza in industria muzicala, Ruby a vorbit pentru prima oara despre acest incident.

“Nu stiu de unde a aparut povestea asta, cum ca eu as fi avut o altercatie intr-un club. Daca era ceva adevarat pana acum aparea “victima”, nu?! Pai, victima, da! Uitati-va la mine, eu nu am nici un semn pe corp. Iar eu sa imi iau bataie, credeti-ma, nu se va intampla vreodata lucrul acesta”, de declarat Ruby.