Ruby
Showbiz

Ruby, plină de vânătăi pe picioare. Cum explică artista situația și care ar fi cauza problemelor

Ruby i-a lăsat cu gura căscată pe fani, în momentul în care a apărut cu vânătăi pe picioare. Cântăreața s-a filmat în casa, arătându-le internauților situația. Pe lângă vânătăi, Ruby mai acuză și dureri de coaste, dar a fost puternică în fața admiratorilor și a făcut și o serie de glume.

De ce a apărut Ruby plină de vânătăi

Cântăreața i-a șocat pe fani atunci când le-a arătat vânătăile pe care le are pe picioare. Se pare acestea sunt efecte ale dorinței de a duce la extreme toate antrenamentele pe care le face, iar problemele ar fi apărut după ultimele exerciții.

Vedeta le-a dat asigurări fanilor că de această dată vânătăile nu sunt de la „nuiaua lui Nea Marin”, făcând și o glumă pe seama situației în care se află.

Extrem de sinceră și deschisă, Ruby nu s-a plâns de vânătăile pe care le are și nici de antrenamentele pe care le face, dar nici nu s-a jenat de fani pentru a le arăta ce a pățit și cu ce s-a ales în urma efortului extrem.

„Mă dor coastele destul de rău, am niște vânătăi urâțele și mă duc să fac și altele. Și de data asta nu sunt de la nuiaua lui Nea Marin. Îmi place să fac lucruri pentru care trebuie să trag mai tare și care-mi dau vânătăi și bătăi de cap”, a povestit ea pe InstaStory.

Câte kilograme are Ruby

Ruby a dobândit vânătăile în urma unui antrenament extrem, iar vedeta recunoaște că uneori preferă să recurgă la astfel de tehnici. În vârstă de 32 de ani, ea se bucură de un corp de invidiat, însă uneori îi îngrijorează pe fani.

Înainte de acest moment, Ruby le-a transmis internauților faptul că a reușit să ajungă la greutatea de 40 de kilograme, iar atunci fanii s-au declarat îngrijorați cu privire la faptul că ar putea să fie prea slabă.