Featured, Showbiz

Ruby nu se lasa de cartofii prajiti nici la Asia Express

Lipsa hranei le face pe vedetele noastre să viseze la mese copioase. Ruby caută încă de când a ajuns în Asia o porţie de cartofi prăjiţi, după care este pur şi simplu înnebunită. Cântăreaţa susţine că ar face orice pentru o farfurie cu mâncarea ei preferată și întreaga ei luptă pentru imunitate nu este legată de marele premiu, ci de gândul că va ajunge la un restaurant unde își va putea comanda cartofi prăjiți.

Vedetele cooptate la «Asia Express» s-au convins pe propria lor piele că show-ul este unul dur, iar telespectatorii vor vedea şi ei peripeţiile concurenţilor din primăvara viitoare, când emisiunea va fi difuzată la tv. Până acum, reality show-ul le pune la grea încercare nervii și stomacul vedetelor participante. Cu doar 1 Euro pe zi e greu să găsești cazare, transport și mâncare, motiv pentru care concurenții iau de obicei masa în casele localnicilor care îi și găzduiesc peste noapte. Diferențele gastronomice sunt oricum foarte mari, dar intervin și poftele.

 

De când a ajuns în „Asia Express”, Ruby visează la cartofi prăjiți, mâncarea ei preferată. Vedeta spune că ar face orice pentru o porție și întreaga ei luptă pentru imunitate nu este legată de marele premiu, ci de gândul că va ajunge la un restaurant unde își va putea comanda cartofi prăjiți. Mai mult, la fiecare cazare la care a ajuns, artista a întrebat dacă nu cumva îi pot face niște cartofi, le-a explicat chiar și cât este de simplu, s-a oferit să îi prepare ea, însă la final a trebuit să se mulțumească cu o porție de orez.

În concursul «Asia Express» au rămas 7 perechi
Din cele 9 perechi de vedete, care au pornit iniţial în cursa „Asia Express”, pe Drumul Elefantului, doar 7 cupluri de vedete au mai rămas în concurs. Bianca Drăguşanu şi sora ei Oana, dar şi Iuliana Luciu şi Margherita s-au retras dn cursă după doar două săptămâni de competiţie. Sri Lanka și India sunt destinațiile care vor pune la grea încercare capacitățile fizice și psihice ale concurenților. Diferențele culturale, temperaturile ridicate, barierele lingvistice, religioase, toți acești factori vor transforma această experiență în provocarea vieții lor.