Showbiz, Stiri

Ruby este foarte focoasă şi sare pe iubitul ei în plină stradă!

Cântăreaţa se iubeşte liber şi nu se sfieşte să-şi arate iubirea

Ruby
Iubire mare: Ruby si Adrian

Iubitul ei o acaparează şi pentru el Ruby îşi sacrifică inclusiv orele de odihnă. Vine obosită la repetiţiile pentru concursul „Dansez pentru tine” chiar şi în aceste zile, când se pregăteşte de duelul din seara de vineri.

Ruby si noul partener isi revarsa sentimentele de-a valma, indiferent de loc si moment. Cantareata si dansatorul ei, Adrian, si-au scos dragostea in fata blocului si la… supermarket.

Le-a luat ceva vreme pana sa-si dea seama ca sunt suflete pereche, insa de atunci sunt doi intr-unul. Ruby si iubitul ei dansator, Adrian Robert, fac exces de tandrete … pe unde-i apuca. Iubitul cantaretei face parte din trupa ei de dansatori

Dimineata, isi iau suplimentul de mic dejun chiar in fata blocului unde locuieste cantareata: un sarut dat in clocot.

Ruby1
Ruby pe vremea cand il iubea pe Oxy

Portia de dragoste e menita sa le ajunga cat timp vor sta departe unul de celalalt, peste zi. Si cu o seara inainte se infruptasera din iubire. Tot la scara blocului. De data asta nu in strada, ci in supermarketul de-alaturi.

Cu ei doi prin preajma, pana si codul de la usa blocului pare sa functioneze tot pe baza de saruturi si harjoneli.

Ruby l-a sedus pe Adrian inca de la filmarile pentru videoclipul piesei „Stinge lumina”. Pe atunci era inca logodita cu managerul ei, Oxy, cel care a lansat-o in muzica si a facut-o celebra.

Cantareata a pus insa punct relatiei care a durat mai mult de sase ani si, la scurt timp, a inceput sa se afiseze cu Adrian. Vechea iubire s-a incheiat fara prea mare tam tam.

„Nu ne-am despartit din vina nimanui. In prezent fiecare este implicat in cate o relatie dar acesta nu este sub nicio forma motivul pentru care am ales sa ne despartim. Oxi este in continuare managerul meu, iar lucrurile nu se vor schimba din punctul asta de vedere sub nicio forma. Datorita lui proiectul Ruby exista iar lucrurile functioneaza”, a declarat cantareata. 

blank