Showbiz, Stiri

Roxana Vancea, “violata” de un caine!

Este una dintre cele mai sexy vedete de la noi si toti reprezentantii sexului puternic ii cad la picioare. Roxana Vancea s-a trezit, insa, in “fantezia” unui mascul la care nu se astepta. Cainele ei i-a stricat poza in timp ce se freca de ea.

61562492

A vrut sa fie sexy si sa isi incite fanii, dar a reusit fix contrariul. Roxana Vancea s-a pozat in propria oglinda, imbracata intr-o rochie scurta- scurta si rosie ca focul. Fotografia avea de toate pentru a innebuni barbatii, decolteu ametitor si chiar lenjerie intima la vedere, insa, a fost compromisa cu un singur detaliu.

Fara sa isi dea seama, vedeta l-a prins in cadru si pe catelusul ei, un bichon alb de toata frumusetea. La prima vedere, acesta pare un animalut simpatic care se gudura de picioarele stapanei, insa, la o privire mai amanuntita, patrupedul face cu totul altceva.

61562486

Acesta nu se alinta langa Roxana, ci chiar mimeaza actul sexual pe picioarele ei. Pesemne ca simpaticul animalut era in calduri, iar frumoasa lui stapana a parut “apetisanta”.