Roxana Vancea
Showbiz

Roxana Vancea a adoptat o dieta mai neobișnuită după ce a născut. Iată despre ce este vorba

Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima dată, iar bruneta a revenit foarte repede la o siluetă armonioasă. Vedeta a mărtursit că urmează o dietă, recomandată de medic pentru stimularea lactației.

Roxana Vancea a devenit mămică, anul trecut în noiembrie, însă pentru a reveni la silueta de invidiat a făcut multe sacrificii în ceea ce privește alimentele preferate.

După sarcină, Roxana Vancea a introdus în dieta ei foarte multe ceaiuri, printre care se numără și ceaiul de fenicul.

“Eu mănânc ce mi-a dat pediatrul. M-a pus să scot foarte multe alimente, orice aliment care balonează, broccoli, conopidă, varză, fasole, orice factor alergen, alune, căpșuni, citrice. Da, am o listă foarte mare. Beau ceaiuri, ceaiuri de fenicul, de anason, pentru stimularea lactației”, a declarat Roxana Vancea, la Kanal D.

Vedeta a mărturisit că fiul ei, Zian, esste un copil foarte cuminte și îl consideră pe micuț un exemplu din toate punctele de vedere.

“E un copil cuminte, chiar e un copil cuminte atunci când nu îl doare nimic e sfânt, dar când îl doare ceva, nu știu de unde are plămâni aia… țipă, nu plânge, țipă… E perioada asta cu colicile, din păcate, el a făcut asta după o săptămână și încă îl țin. Are nouă săptămâni. Mai avem un pic, până la trei luni am înțeles că îl țin”, a spus Roxana Vancea despre micuțul Zian.

Roxana Vancea a recunoscut că nașterea a fost una dificilă și cu puțin timp înainte să ajungă la spital, spunea că are emoții, deoarece a avut o sarcină cu risc.

“Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis. Doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând. Am înțeles că, având colul atât de scurt, nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital”, declara Roxana Vancea, înainte să devină mămică.