Showbiz, Stiri

Roxana Nemes si Radu Groza au botezat un copil

184 (6)

Frumoasa Roxana Nemes si impresarul Radu Groza au o relatie de mai bine de cinci ani. Chiar daca nu s-au casatorit, ei au de gand sa o faca in viitor, asa ca au acceptat sa boteze un baietel. Evenimentul a avut loc weekendul acesta, la munte, la Predeal.

Roxana Nemes este in culmea fericirii. Weekendul acesta a fost pentru prima data nasa de botez, impreuna cu iubitul sau, impresarul Radu Groza, si este tare mandra de acest lucru.

“Sunt foarte fericita ca am un finut. Este primul, dar sigur vom mai boteza. Este o minunatie de baietel, cuminte si tare dragalas”, ne-a spus Roxana. Evenimentul a avut loc in Predeal, iar petrecerea s-a tinut la un restaurant cu staif din centrul orasului. Roxana si Radu s-au simtit foarte bine in rolul de parinti spirituali si isi doresc si un copil al lor, in viitor.

184 (2)

“Radu m-a cerut de mai multe ori de nevasta, iar eu de fiecare data am acceptat. Totusi, acum cariera este pe primul plan, asa ca nunta mai are de asteptat. Bineinteles, imi doresc si un copil, ba chiar mai multi, insa nu este deloc momentul potrivit. Acum, pentru mine cariera este pe primul plan”, ne-a mai spus solista.

Roxana se poate considera o femeie norocoasa, caci a fost inzestrata de Mama Natura cu un fizic de invidiat si o voce buna. Astfel, solista se bucura de un succes fulminant pe piata muzicala din Romania si are numeroase concerte. Castiga cam 4.000 de euro pe saptamana, doar din spectacole, insa isi rotunjeste veniturile si din reclame sau aparitii tv.