Showbiz, Stiri

Roxana Nemeş şi Luis Lazarus, împreună. Pe scenă!

Cel mai nou cuplu din showbiz este format din Roxana Nemeş şi Luis Lazarus. Nu, blonda nu s-a despărţit de impresarul Radu Groza, alăturarea cu jurnalistul fiind strict de ordin profesional.

roxana-nemes

Cu alte cuvinte, blondina şi Lazarus vor prezenta a doua ediţie a premiilor Mamaia Music Awards, eveniment care va avea loc pe data de 1 august. Cântăreaţa a fost în culmea fericirii în momentul în care a aflat că a fost aleasă alături de jurnalist să urce pe scenă în calitate de prezentatoare şi consideră că, cu această ocazie, va face un nou pas în carieră.

„Sunt fericită că m-au ales, este încă un pas în cariera mea. Eu sunt artist, sunt cântăreaţă, dar să prezint un asemenea eveniment e foarte important pentru mine. Il apreciez foarte mult (n.r pe Luis Lazarus) pentru cine este şi ceea ce face. El spune exact ce gândeşte şi cum vede lucrurile, e un tip foarte corect şi direct. Îl apreciez, pentru că nu sunt multe persoane la fel”, a declarat Nemeş la emisiunea Click, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine în viaţa Roxanei. Blonda evoluează profesional pe zi ce trece, iar în curând va lansa un nou videoclip. Roxana vrea să se distanţeze puţin de muzica disco şi să de axeze pe prima ei dragoste, pop-rock-ul. De altfel, ea pregăteşte acum o colaborare cu trupa Foişorul de foc.

„Stilul meu ăsta era şi este. Eu am încercat şi altceva… în curând o să-mi lansez şi un videoclip. Am muncit foarte mult, iar în ultimii ani am evoluat foarte mult, iar asta nu o spun ei, cu profesioniştii de lângă mine care m-au învăţat. E păcat să nu dai publicului ceea ce poţi să faci”, a încheiat Nemeş.

blank