Showbiz, Stiri

Roxana Nemeş, sex cu muzica la maximum

Roxana Nemeş, una dintre cele mai sexy prezenţe din showbiz-ul românesc, ne-a încântat de-a lungul timpului cu trupul ei delicios! Dar oare cât de bine poate să facă faţă întrebărilor fără perdea?

roxana-nemes

 

Şi dacă tot îi place să profite de fiecare clipă petrecută în dormitor, ne întrebăm dacă face şi zgomot!

”Sincer nu am stat sa calculez minutele sau orele pentru ca traiesc de obicei!”, a precizat Roxana la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23.30, la Prima Tv.

Întrebată dacă a țipat vreodată atât de tare încât să-și deranjeze vecinii, artista a oferit un răspuns de milioane: ”Niciodată nu a venit nimeni la ușa mea să spună că îi deranjez. De obicei, îmi place acolo în intimitatea mea! Sau să dai muzica mai tare ca să îți acopere țipetele. Cât trebuie!”, a mai adăugat voluptuoasa blondină.

Ce aţi spune dacă aţi întâlni-o la bibliotecă pe sexoasa blondă? Între concerte şi repetiţii, artista în vârstă de 25 de ani îşi rezervă timp pentru …citit! Şi nu ar spune NU unei cărţi savuroase, și erotice.

„Am putea spune că 50 de umbre ale lui Gray, dacă este erotică. Îmi place să trăiesc momentul, nu să trăiesc momentele altora”, a mărturisit Roxana Nemeș.

Solista a fost sinceră chiar și atunci când a dezvăluit care a fost cel mai ciudat loc unde a făcut sex.

”Aoleu. În multe locuri interesante și frumoase. Nu cred că am făcut sex în locuri publice. În natură, pe plajă”, a încheiat iubita lui Radu Groza.

blank