Showbiz, Stiri

Roxana Nemeş a avut o copilărie săracă, iar de Crăciun primea doar… dragostea părinţilor

“Cel mai frumos cadou primit în toată copilăria mea a fost sprijinul necondiţionat pe care mi l-a oferit familia”

Roxana

Roxana Nemes o duce cat se poate de bine din punct de vedere financiar, putandu-se lauda cu un iubit bogat – Radu Groza – si cu o cariera in plina ascensiune. Cu totul altfel au stat insa lucrurile in anii copilariei. In special in perioada Craciunului.

Roxana1

Frumoasa cantareata nu a avut parte de o copilarie fericita in adevaratul sens al cuvantului. A crescut intr-o familie nicidecum avuta, iar cel mai greu ii era de Craciun, cand Mosul o cam sarea din schema.

Chiar si asa, Roxana marturiseste ca se multumea cu iubirea si cu sustinea parintilor ei, lucruri pe care le considera cele mai frumoase cadouri primite in anii copilariei.

Roxana2

“Cel mai frumos cadou primit in toata copilaria mea a fost sprijinul neconditionat pe care mi l-a oferit familia. Au fost permanent langa mine si asta a contat cel mai mult. Pentru o persoana publica este foarte greu in anumite situatii pe care nu le doreste sau nu si le-a imaginat. Ei au inteles acest lucru, au fost langa mine si ma iubesc neconditionat”, a declarat Roxana Nemes pentru ziarul Ring.

Roxana a venit pe lume la data de 16 aprilie 1989, in Targu Mures. Mezina familiei Nemes – are doua surori mai mari – a fost inscrisa la 7 ani la balet, insa a schimbat macazul in clasa a saptea, dedicandu-se dansului si modelingului.

Roxana3

Participand la foarte multe concursuri de miss, Roxana a fost remarcata de unul din managerii revistei FHM si a primit propunearea de a poza goala. Dupa mai multe discutii cu parintii, tanara ardeleanca a acceptat si astfel a aparut nud in respectiva revista pentru barbati, la doar 19 ani, cand inca era eleva in liceu.