Showbiz, Stiri

Roxana Marinescu a trăit o zi de coşmar!

Ce a speriat-o atât de tare pe fotomodel

 roxana

Fotomodelul Roxana Marinescu a avut o zi de cosmar atunci cand s-a trezit la prima ora a diminetii cu mascatii la usa. Politistii au perchezitionat toata locuinta, precum si autoturismul personal.

Modelul a marturisit printr-o interventie telefonica la un post de televiziune ca sotul sau nu este vinovat. Roxana a spus ca este posibil ca, in cadrul anchetei, fiecarui medic estetician care lucreaza la Spitalul de Arsi sa i se fi facut perchezitii in locuinte.

Roxana-Marinescu

“Au venit în jurul orei 06.30 dimineaţa. Nouă nu ne funcţionează interfonul. Aşa că auzind zgomot, câinii au început să latre. Ne-am speriat foarte tare. Primul lucru la care ne-am gândit a fost «dar, noi ce am făcut?» Victor le-a deschis oamenilor legii. Iniţial, am crezut că sunt hoţi. Nu ştiam ce acuzaţii ni se aduc, am aflat mai târziu din presă.

Au căutat în fiecare colţişor al casei şi acest lucru a durat. Au răscolit prin lenjeria mea intimă şi au luat la puricat din bibliotecă, foaie cu foaie. Au plecat cu câteva documente, vreo trei hârtii, dar nu ştiu să spun despre ce era vorba. Au stat până în jurul orei 11.30, când l-au dus pe soţul meu la sediul Poliţiei Capitalei.

Roxana sot

Eu petrec, în general, foarte mult timp cu el şi nu cred că este vinovat de ceva. În plus, cei care sunt suspecţi, au efectuat intervenţii chirurgicale complexe.

Soţul meu este medic dermatolog şi era rezident la Spital de Arşi unde începuse să se specializeze în chirurgia plastică. El se ocupa doar de injectări cu acid hialuronic şi botox”, a subliniat Roxana Marinescu.