Showbiz, Stiri

Roxana Ionescu trage rău la… parteneri mai tineri

Mama Natură, aşa cum nu ai mai văzut-o, la “Junior Chef”!

 Roxana 3

Frumoasa prezentatoare a unicului show culinar cu copii din România, „Junior Chef”, a stat pe parcursul preselecţiilor alături de familiile copiilor care veneau să le demonstreze lui Horia Vîrlan, Marius Florea Vizante şi Ancăi Lungu că ştiu să gătească. Astfel, ea a trecut prin tot felul de emoţii odată cu ei şi a aflat poveştile celor mici chiar de la părinţi.

roxana ionescu

Nu mai este un secret faptul că Roxana iubeşte dansul, iar atunci când a aflat că unul dintre puşti practică dans sportiv de performanţă, s-a dus pe platoul de filmare şi l-a luat pe concurent la dans, impresionându-i pe cei trei juraţi cu talentul său.

Prezentatoarea recunoaşte că de fiecare dată când are ocazia mai fuge pe platoul de filmare, lângă copii, pentru a-i încuraja şi a-i face să se simtă bine ca să uite de emoţii pentru că parcursul celor opt ediţii de preselecţii a plâns, a râs, a avut emoţii odată cu susţinătorii celor mici, dar şi cu concurenţii care erau la bancul de lucru.

Roxana

“Mereu mi-a părut rău pentru cei mici când vedeam că se încurcă sau că au emoţii şi îmi doream să îi ajut, deşi, ştiam că nu pot face asta, aşa că, de fiecare dată când pot, fug de la locul meu şi îi mai ajut să lase emoţiile deoparte. Doar suntem la o emisiune cu copii şi trebuie să mai fim si noi copii, uneori”, povesteşte Roxana Ionescu.

Pe frumoasa prezentatoare telespectatorii o vor putea vedea la „Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1, în ultima ediţie de preselecţii. Tot atunci, va începe bootcamp-ul Prinţesei Polonic şi primele conflicte dintre copii.