Showbiz

Roxana Ilie are complexe de inferioritate

 Modelul Roxana Ilie a inceput sa isi modifice trupul pentru ca nu ii place cum arata

 

Roxana IlieDesi multe femei ar da orice sa arate ca Roxana Ilie, se pare ca aceasta sufera de multe complexe de inferioritate. Modelul a inceput sa isi reconstruiasca corpul prin indepartarea unei alunite si sa foloseasca o tehnologie noua pentru a-si introduce silicon in buze.

Roxana uraste atat de multe la ea incat ii este teama de venirea verii. Aceasta a ajuns sa isi scoata si alunitele de pe corp pentru ca ii era scarba de ele.

 “Nu imi vine sa cred câte chestii mi-am făcut in ultima vreme, mi-am scos alunitele, mi-am pus si silicon pentru a scapa de un complex la buze. Ma gandesc sa imi fac o lipoaspiratie. Avem doua alunite pe spate si una pe burta. Imi era frica, erau scarboase. Am zis ca nu se mai poate si le-am scos. Am avut un complex, imi lipsea o parte din buza si cand radeam mi se vedeau gingiile. Mi-am pus ulei de silicon, e o tehnologie noua si este mai naturala decat acidul hialuronic. Nu ma simt bine in pielea mea. Cand ma dezbrac si stiu ca vine vara am complexe.”, a spus Roxana Ilie. .