61519803

Le leaga pasiunea pentru tatuaje, asa ca s-au gandit sa traiasca impreuna o experienta inedita. Marti, Roxana Ciuhulescu se va lasa pe mainile lui DJ Wanda, care ii va realiza un nou tatuaj. Totul se va intampla chiar in salonul artistei!

De cand se stie, DJ Wanda a fost intotdeauna pasionata pentru tatuaje, iar corpul ei gazduieste deja cateva desene, care de care mai interesante. Asa ca, de curand, vedeta s-a gandit ca a venit momentul sa isi deschida o afacere de profil.

61519798

Marti, artista va taia panglica propriului salon de tatuaje si are deja si primul client. Prima persoana pe care Wanda o va tatua chiar cu mana sa este nimeni alta decat Roxana Ciuhulescu. Vedeta mai are un astfel de desen pe piele, pe bratul stang, asa ca nu a fost foarte greu sa fie convinsa sa se lase pe mainile DJ-itei.

Cele doua au preferat sa tina secret modelul ales, asa ca toti apropiatii lor asteapta cu sufletul la gura sa vada rezultatul. Nu se stie inca nici locul in care acesta va fi realizat, insa, cu siguranta ca desenul va face senzatie pe corpul Roxanei, mai ales ca s-a dat deja startul sezonului estival.

61519799