International, Stiri, Ultima Ora

Rosie Huntington-Whiteley, sexy chiar si intr-o tinuta casual sport.

Rosie Huntington-Whiteley este unul dintre cele mai apreciate modele din lume, aceasta impresionand de cele mai multe ori datorita aparitiilor sale pline de stil si foarte elegante.

img_1498961_thumbs_600x400_1721041

Chiar si atunci cand renunta la rochiile stralucitoare si la machiajele si coafurile sofisticate, tanara de 27 de ani reuseste sa atraga atentia, asa cum s-a intamplat si la finalul acestei saptamani pe aeroportul din Los Angeles.

1720991

Intoarsa din vacanta petrecuta in Thalianda si Camodgia, Rosie Huntington-Whiteley a parut fresh dupa un zbor de 17 ore din Bangkok, la aterizare, pe aeroportul LAX.

1721011

Iubita lui Jason Statham a fost imbracata casual sport, intr-o pereche de blugi skinny, un tricou alb si tenesi, parul lasandu-l desfacut. Cu toate ca a purtat un outfit simplu, Rosie tot a iesit in evidenta datorita atitudinii si a siluetei de invidiat cu care se lauda.

1721031

Pe parcursul vacantei, modelul a postat numeroase fotografii pe contul de Instagram, ramanand permanent in legatura cu admiratorii virtuali, aratandu-le acestora si coperta celui mai recent numar al revistei Harper’s Bazaar Australia, pe coperta caruia se afla.