Featured, Sport

Ronaldo dezvăluie că nu ar da sexul cu Georgiana Rodriguez pe cel mai tare gol al carierei

Cristiano Ronaldo a acordat recent unul dintre cele mai bune interviuri din viața sa, în care a vorbit deschis despre multe subiecte sensibile. Invitat de Piers Morgan la ‘Good Morning Britain’, starul portughez a izbucnit în lacrimi când a văzut imagini cu tatăl său, a dezvăluit un moment rușinos trăit după acuzațiile de viol, a vorbit în culise despre Leo Messi și a povestit ce copilărie grea a avut: “Ceream resturile de hamburgeri de la McDonald’s!”.

Cristiano Ronaldo, între fotbal și Georgina Rodriguez
Poate cea mai neașteptată afirmație făcută de CR7 a fost cea legată de viața intimă cu partenera sa, Georgina Rodriguez. Ronaldo susține că golul din foarfecă înscris în poarta actualei sale echipe, în Juventus – Real Madrid 0-3, este cel mai frumos al carierei, dar tot nu se compară cu o partidă de sex cu iubita sa.

Referindu-se la reușita pe care a ales-o drept favorita sa din toate timpurile, fotbalistul a spus: “Am încercat să înscriu așa de foarte-foarte mulți ani. Am înscris 700 de goluri, dar niciunul ca ăsta. M-am gândit că în sfârșit am înscris din foarfecă, după o săritură superbă.

Felul în care am înscris…împotriva lui Buffon, împotriva lui Juventus, în Champions League…a fost un gol superb. Când oamenii au început să mă aplaude, am zis ‘wow’! Am fost foarte surprins, pentru că nu mi se mai întâmplase în viața mea, așa că a fost un moment incredibil. A fost cel mai frumos gol al meu!”.

“A fost mai bun decât sexul? Fii sincer!”, a întrebat gazda emisiunii. “Nu, nu, nu se compară cu Geo a mea!”, a venit imediat replica lui Ronaldo.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se vor căsători “cu siguranță”
Întrebat de Piers Morgan dacă se va căsători cu Georgina Rodriguez, Ronaldo a răspuns: “Ne vom căsători într-o zi, cu siguranță. Este și visul mamei mele. Așa că, într-o bună zi, de ce nu? E minunat. E prietana mea, mi-am deschis inima în fața ei și ea a făcut la fel”.

Cristiano Ronaldo (34 de ani) și Georgina Rodriguez (25 de ani) formează un cuplu din 2016 și au împreună o fetiță, Alana Martina dos Santos Aveiro, născută în noiembrie 2017. Starul portughez mai are alți 3 copii: Cristiano jr. (9 ani) și gemenii Mateo și Eva Maria (2 ani).