Ronaldinho şi fratele său Assis au fost eliberaţi din închisoare şi plasaţi în arest la domiciliu într-un hotel din Asuncion. Cei doi au plătit o cauţiune în valoare de 1,6 milioane de dolari.

Un judecător paraguayan a hotărât eliberarea legendarului fotbalist şi a fratelui său din închisoare şi plasarea acestora în arest la domiciliu.

Aceştia au fost închişi în camera unui hotel de lux din Asuncion.

Cei doi au fost arestaţi în urmă cu o lună după ce au intrat în Paraguay cu paşapoarte false. Aceştia au fost nevoiţi să plătească o cauţiune de 1,6 milioane de dolari.

Din cauza pandemiei de coronavirus Paraguay se află în izolare, astfel că judecătorul a fost nevoit să comunice telefonic decizia sa lui Ronaldinho şi fratelui acestuia, în prezenţa procurorilor, avocaţilor şi camerelor de televiziune.

14 alte persoane au fost plasate sub acuzare în acest caz pentru spălare de bani. De asemenea, un mandat de arestare a fost emis pentru femeia de afaceri aflată la conducerea fundaţiei de caritate care l-a invitat în Paraguay pe Ronaldinho şi i-a furnizat acte false.

arest, assis, domiciliu, inchisoare, libertate, ronadinho