Rona Hartner
Showbiz

Rona Hartner primește „propuneri indecente” în mediul online, după divorțul de Herve Camilleri: „Caut un bărbat care să fie realizat”

În urmă cu doi ani, Rona Hartner a divorțat de Herve Camilleri, după numai câteva luni de căsătorie. La acea vreme, artista își justifica decizia prin schimbarea majoră care s-a produs în relația lor după ce și-au unit destinele, declarând că s-a căsătorit cu „întunericul’. Acum, actrița este pregătită să-și refacă viața sentimentală și a spus ce nu ar mai putea tolera într-o relație. Iată declarațiile acesteia!

La doi ani de la divorțul de Herve Camilleri, Rona Hartner visează să se căsătorească pentru a treia oară, însă și-a făcut o listă de așteptări în privința unui potențial partener. La 50 de ani, actrița încă speră la o nouă relație și recunoaște că este pregătită să ofere „iubire’, dar de data aceasta, vrea ca lucrurile să se desfășoare altfel decât în relațiile anterioare.

Rona Hartner

Rona Hartner și Herve Camilleri au format un cuplu timp de doi ani și s-au căsătorit în anul 2019. Pe durata mariajului, cei doi au locuit în Franța, însă s-au separat la câteva luni de la nuntă, din cauza neînțelegerilor. Anterior, actrița a fost căsătorită cu Roccos Sedano, de care a divorțat în anul 2008 și cu care are împreună o fiică, pe Rita.

Rona Hartner primește „propuneri indecente’ în mediul online, după divorțul de Herve Camilleri
Rona Hartner este pregătită să lase loc unui bărbat în viața ei, însă subliniază că își dorește un partener realizat. De altfel, actriaț subliniază că nu ar mai tolera să fie „alfa și omega’ pentru jumătatea ei, așa cum s-a întâmplat în relațiile anterioare.

„Cred că știu acum locul pe care aș putea să-l las unui bărbat în viața mea. Pentru că Dumnezeu este iubire și iubirea aia o am în mine și pot să o dau. Nu este nicio problemă. Mi-am dat seama în viață că nu asta mi-a lipsit, să vreau eu să dau iubire. Nu sunt genul de femeie care se gândește la ea, la interesele ei. În schimb, acum, într-adevăr caut un bărbat care să fie el realizat, să fie el fericit și eu să fiu exact cum sunt eu fericită, iar el să fie o chestie în plus în fericirea mea. Nu eu să fiu alfa și omega pentru el. Asta nu accept’, a declarat Rona Hartner pentru EGO.ro.

Rona Hartner, propuneri indecente în mediul online

Rona Hartner spune că a avut parte de propuneri indecente în mediul online. Actrița refuză să le răspundă celor care se ascund în spatele unui cont fals sau celor care încearcă să-și facă „reclamă’, susținând că îi blochează fără resentimente.

„Am avut chiar chestii care sunt de nepovestit la cameră, deci au fost oameni care chiar s-au comportat urât, dar ca să zic așa am avut și propuneri foarte indecente. Dar sincer, nu mă traumatizează. Mie îmi este milă de genul acesta de persoane. Dacă ele recurg la acest lucru. Au fost foarte mulți, de asemenea, care au încercat, să-și dea false identități și i-am prins. Și i-am blocat. Mai și blochez fără niciun fel de regret.

Pe cine vrea să-și facă reclamă, cine vrea șmecherii îi blochez. În schimb pentru oamenii pe care pot să-i ajut sau cărora pot să le dau un sfat sunt tot timpul disponibilă’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

blank