Doar un an și jumătate a durat mariajul dintre Rona Hartner și francezul Herve Camilleri. După o poveste de iubire care a durat trei ani și s-a finalizat cu o spectaculoasă și originală nuntă pe Coasta de Azur, actrița și dj-ul au hotărât să se despartă.

Au crezut că vor încheia repede formalitățile, doar că așa cum spune legea, după ce sunt depuse actele la notar, se mai dă un răgaz de o lună, pentru o eventuală reconciliere. Doar că artista spune că nu mai este cale de întoarcere.

Și asta pentru că nu a mai simțit că trebuie să continue această căsnicie, cea de-a doua pentru Rona. „Am avut 55 de certuri cu el într-un an! Ne luam din nimic, ne-am certat odată o săptămână întreagă! Intrase zâzania în noi. Dacă îl contaziceai, imediat se supăra. Nu am mai știut cum s-o dau cu el.

Și când n-am mai știut cum s-o dau, am zis: gata, divorțez! Avea momente când îl apucau niște nervi. Avea absolut totul să fie fericit, dar el era nervos. Aveam casă pe malul mării, am stat numai la plajă în izolare.

Ce să vrei mai mult de atât? La un moment dat, erau certuri care nu se mai terminau, se repetau. Certurile astea au început după nuntă, de aceea am fost surprinsă. Ne era mai bine necăsătoriți. Nu cred că viața e făcută ca să fii nefericită, să te cerți, să fii neînțeles”, a mărturisit Rona Hartner, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

I-a dat tot ce a vrut la partaj

Dar dacă pentru divorț mai trebuie să aștepe până la sfârșitul lunii, Rona și Herve au făcut deja partajul. Care s-ar fi făcut în condiții decente, fără vreo ceartă, de data aceasta, și fără balamucul aferent, așa cum se mai întâmplă uneori între vedete.

“Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect.

Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a declarat Rona Hartner.