Showbiz, Stiri

Rona Hartner Donează banii din concerte

Rona Hartner Donează banii din concerte

Rona HartnerRona Hartner trăiește o viață în puf la Paris, dar nu vrea sub nicio formă să audă de vreun iubit. Actrița se dedică în totalitate scopurilor caritabile, donând bani în special pentru copii.

 

Celebra actriță și-a dat completat viața peste cap după mariajul de numai șase luni cu un francez pe care l-a iubește nebunește, în urma căruia a rezultat și o fetiță minunată, care reprezintă acum totul universul Ronei. Vizibil afectată de această relație eșuată, românca nu numai că și-a pus în gând să nu mai accepte în viața ei pe niciun bărbat, dar s-a hotărât să dedice cât mai mult timp bisericii și ajutorării semenilor săi.

Rona a pornit din nou la drum singură, cu noi principii și cu noi speranțe. Foarte apreciată în Franța, vedeta care a făcut furori cu filmul „Gadjo Dilo” este invitată la tot felul de evenimente și concerte, prestații pe care nu le acceptă decât dacă este remunerată pe măsură. Dar, o bună parte din acești bani nu se duc în buzunarul ei, ci sunt donați pentru diferite cazuri umanitare, în special pentru ajutoararea copiilor cu dizabilități sau abandonați. În ceea ce o privește, acest lucru nu este unul ocazional, ci a devenit un mod de viață pentru actrița cu un ridicat simț filantropic.

Redactia EXPRESSPress

blank