Ambasada Suediei în România a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine cu Regele Carl Gustaf care s-a vaccinat împotriva Covid-19. Internauții români au reacționat prin comentarii amuzante, în care fac legătura cu vaccinarea lui Klaus Iohannis.

Imaginea cu Regele Carl Gustaf, care zâmbește vag, în cămașă și cravată, este însoțită de un mesaj simplu: ”Majestatea Sa, Regele Suediei, s-a vaccinat ieri”.

După cum era de așteptat, românii au reacționat prin ironii la postare, comparând apariția Regelui Carl Gustaf cu cea a președintelui Klaus Iohannis.

”Mai are de lucrat la brațe!”, scrie un internaut, în timp ce un altul constată că ”În sfârșit v-am luat și noi fața cu ceva, sau cineva!”.

”Close, but not Klaus enough”, sună probabil cea mai reușită reacție a unui român.

”Când ești (vi) king porți cămață la vaccinare. Deși neamțu’ nostru ne-a trimis, ieri, și la vaccinare, și la sală”, spune alt utilizator.

”N-are brandul de țară a lui Iohannis”

”N-are brandul de țară a lui Iohannis. Dar ne place și de Gustaf așa cum e”, sună alt comentariu.

Nu au lipsit și aluziile la celebrul brand suedez Ikea: ”The vaccine is made by Ikea?”.

”Mă așteptam ca suedezii să primească seringa dezasamblată și substanțele componente ale vaccinului ambalate separat și să se descurce singuri”, scrie un alt român, care primește ca replică un gif amuzant cu instalarea unui produs Ikea.

Ambasada Suediei în România este celebră pentru reacțiile sale ironice la diverse evenimente sau personaje din țara noastră, ultima de acest fel fiind chiar la vaccinarea președintelui Klaus Iohannis.

Reprezentanța diplomatică a postat vineri imaginea unui bărbat musculos, după ce mediul online a remarcat forma fizică deosebită a președintelui român cu ocazia vaccinării acestuia.