Featured, Sport

România – Suedia 1-0. VIDEO cu golul superb al lui Rotariu. Declaraţie plină de modestie a mijlocaşului român

Mijlocaşul Dorin Rotariu, marcatorul singurului gol al succesului României contra Suediei, a mărturisit că nu se consideră erou şi a precizat că victoria de marţi a fost obţinută datorită agresivităţii de care a dat dovadă întreaga echipă.

“A fost un meci greu. Nu mă consider erou. Am fost inspirat, în fotbal aşa se întâmplă. Puteam să şutez prost şi să nu intre. Important este că am fost agresivi, la fel ca ei, probabil asta a fost cheia, pentru că este o echipă nordică, o echipă care a învins Italia. Noi avem un plus, suntem mai tehnici, dar ca să câştigăm, trebuie să fim la fel de agresivi. Acelaşi stil este şi în Belgia şi, dacă vrei să câştigi, trebuie să fii la fel de agresiv. Am dovedit încă o dată că suntem o echipă bună, în schimbare şi abia aşteptăm meciurile oficiale”, a spus Dorin Rotariu, la Pro-X.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aIXySBRyj2A?rel=0]

Fostul fotbalist al echipei Dinamo, acum în Belgia, la Royal Mouscron, avea aşteptări chiar şi mai mari de la partida cu Suedia: “Sunt mulţumit pe jumătate. Voiam mai mult, îmi doream mai mult. Ca joc, niciodată n-o să fiu mulţumit de jocul meu”.

Echipa naţională de fotbal a României a învins, marţi, la Craiova, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa similară a Suediei, într-un meci de pregătire disputat pe stadionul “Ion Oblemenco”.

Este cel de-al doilea succes obţinut de naţionala României, în acest an, după ce, sâmbătă, în deplasare, echipa pregătită de Cosmin Contra a învins, cu scorul de 2-1 (0-0), selecţionata similară a Israelului, într-un meci de pregătire disputat la Netanya.