Sport, Stiri

România – Slovacia, meci amical… cu greutate

Victor Piţurcă vrea să câştige meciul de mâine, în faţa Slovaciei, pentru că victoria are importanţă în clasamentul FIFA.

Antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, participa la antrenamentul dinaintea meciului cu selectionata Lituaniei, pe stadionul de la Centrul National de Fotbal Mogosoaia«Chiar dacă e amical, meciul cu Slovacia e important. Acest joc se contabilizează în clasamentul FIFA, aşa că-mi doresc un rezultat bun. Contează foarte mult pentru noi, mai ales dacă ajungem la baraj, unde sper să fim în urna capilor de serie. Am ales Slovacia pentru că se aseamănă cu Ungaria”, a declarat tehnicianul Victor Piţurcă.
Meciul va avea loc mâine, 14 august, pe Arena Naţională, de la ora 21.00. Pentru buna desfăşurare primăria sectorului 2 şi jandarmeria vor monitoriza cu 90 de camere video fluirea şi afluirea spectatorilor.

Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 va fi în alertă cu toate efectivele sale şi este pregătită să facă faţă misiunilor pe care le are, astfel încât bucureştenii şi suporterii să fie în orice moment în siguranţă.

Nu se vor vinde miercuri băuturi alcoolice în zona Naţional Arena, între orele 17.00 – 24.00, pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului de fotbal.

 

 

blank