Showbiz, Stiri

Romania nu e pregatita pentru Jenifer Lopez

Romania nu e pregatita pentru Jenifer Lopez

blankConcertul incendiar din noiembrie, unde era asteptata Jennifer Lopez, s-a amanat pana anul viitor la o data ce va fi comunicata ulterior. Motivul? Romania nu dispune de o sala de concerte de mare anvergura si de instrumentele tehnice necesare sustinerii concertului. Biletele vandute pana acum raman valabile pentru anul viitor, dar exista si varianta recuperarii banilor.

 

Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo, locul stabilit pentru concertului cantaretei Jennifer Lopez, nu indeplineste conditiile necesare din punct de vedere tehnic pentru a gazdui marele eveniment. Concertul va fi amanat pana anul viitor, fara a se stabili data exacta a reprogramarii, timp in care reprezentantii romani intentioneaza sa construiasca o structura intr-un spatiu exterior, care sa indeplineasca cerintele contractului incheiat cu managerii artistei JLo.

 

Biletele deja vandute raman valabile pana la reprogramarea show-ului, dar exista si posibilitatea de a recupera banii platiti. Cei care aleg a doua varianta, a recuperarii banilor, o pot face doar de la punctele de vanzare de unde au cumparat biletele pana pe 14 noiembrie, anul current.

 

blank