Necenzurat

Romancele si-au pus peste 180.000 de silicoane la sani, fund si buze

Conform unor studii efectuate in anul 2012 sute de mii de femei au ajuns sa isi introduca silicon in organism

Romancele si-au pus peste 180.000 de silicoaneStandardele societatii au ajuns sa puna atata presiune pe femeile anilor 2000 incat au ajuns sa-si mutileze corpul fara regrete. Conform unor studii recente efectuate de catre Societatea Internaţionala a Chirurgilor Plasticieni (ISAPS) rezulta faptul ca peste 180.000 de femei au apelat la bisturiu pentru a-si pune silicoane. Romancele au depasit topul femeilor din Marea Britanie, Rusia sau Argentina, tara noastra fiind in primele 17 tari la numarul de operatii estetice.

 

Femeia perfecta, conform cerintelor societatii, este cea slabanoaga, cu sanii mari, buze mari, ochi mari si un fund pompos. Daca te uiti pe strada sau la televizor observi acelasi tipar, fapt pentru care multe femeie aleg sa isi mareasca buzele, fundul si sani apeland la silicoane. Exista anumite femeie care apeleaza la operatii estetice pana cand ajung la propia viziune asupra perfectiunii, ajung sa fie obsedate de acest aspect. Alte femei se folosesc de operatii estetice pentru ca vor sa isi corecteze anumite defecte destul de vizibile sau deranjante pentru privitor, sau mai exista pur si simplu efectul de turma.

 

Orice om isi vede propiile defecte, multi le ignora altii se folosesc de bisturiu ca sa le elimine. Corpul uman, desi este o masinarie ingenioasa, nu este una perfecta, iar defectele fac parte din viata fiecarui om. Mai mult decat atat, cei care isi fac aceste modificari ajung sa isi stimuleze pozitiv sanatatea mentala, ajungand mai fericiti cu ei insisi, chiar daca modifica ce le-a dat natura.

 

Exista tot felul de tipuri de operatii care te ajuta sa iti modifici cum doresti corpul, vibroliposuctia, abdominoplastia, liftingul facial, injectarile cu acid hialuronic sau botoxul, iar in urma lor exista si o serie de lucruri pozitive, schimbarea la nivel fizic, anestezian care se face o singura data si timpul de recuperare post operator semnificativ mai mic.

 

Mai exista situatii in care femeile sau barbatii aleg sa isi faca mai multe interventii asupra corpului sub aceeasi anestezie, vrand sa adoarma cu defectele si sa se trezeasca cu noile forme, insa poate fi periculos.

 

„Deşi majoritatea pacienţilor sunt tentati sa opteze pentru mai multe interventii chirurgicale estetice in acelasi timp, medicul este singurul care poate lua o decizie finala in ceea ce priveste acest aspect, deoarece totul este conditionat de starea de sanatate a pacientului si de complexitatea interventiilor ce vor fi asociate.

Dupa o examinare in detaliu si o analiza amanuntita a motivelor pentru care pacinetul doreste aceste interventii, chirurgului estetician ii revine decizia finala de a duce sau nu la bun sfarsit procedurile alese de catre pacient”, a povestit chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva la Spitalul Medicover.

blank