Showbiz, Stiri

Românca este imaginea colecţiei Gucci Bamboo Confidential

Andreea Diaconu, cel mai de succes model român

andrea diaconu lat

Andreea Diaconu şi-a postat pe un site de socializare, în urmă cu câteva ore, fotografii din shooting-ul pentru noua campanie Gucci Bamboo Confidential. Sobră, machiată şi coafată într-un fel mult mai matur, Andreea Diaconu este mândră de noua ei abordare şi de noua imagine care reprezintă celebrul brand.

Andreea Diaconui Gucci

Andreea Diaconu este la ora actuală cel mai de succes model român, şi aparţine de una dintre cele mai importante agenţii de modă, şi anume IMG. La doar 22 de ani, a colaborat deja cu cele mai mari case de modă din lume şi a fost fotografiată de către cei mai buni oameni în domeniu.

Este prezentă în numeroase campanii, atât pentru colecţiile actuale, cât şi pentru următoarele sezoane. Apare alături de Monica Bellucci în una dintre campaniile favorite ale următorului sezon, cea a brandului Dolce & Gabbana, dar şi în campaniile pentru Pierre Balmain, Juicy Couture, Ralph Lauren, DKNY, Celine, MaxMara şi multe altele.

Printre coperţile pe care a apărut se numără revistele Vogue Brazilila, Vogue Paris, Bazar, W, The One şi ELLE. Pe lângă asta, a apărut şi în numeroase editoriale din revistele de specialitate.

Andreea Gucci

Lista caselor de modă pentru care a defilat este una impresionantă: Dior, Missoni, Celine, Armani, Versace, D&G, Moschino, Gucci, Nina Ricci, Chanel şi multe altele. Pe lângă asta, anul acesta a intrat în familia Victoria’s Secret şi a pozat pentru ultimul album al brandului.

Andreea se consideră încăpăţânată şi sceptică. Ascultă muzică clasică şi îi place să citească operele lui Franz Kafka. Cariera de model a purtat-o peste tot prin lume, dar locurile care i-au plăcut în mod special sunt Australia, Thailanda, Tokyo şi Hawaii. Stilul vestimentar personal este apreciat, datorită look-ului lejer, dar uşor sofisticat pe care îl afişează, cu toate că pentru ea, shopping-ul este ceva plictisitor. (I.G.)

 

blank