Monden, Stiri

Rodica Miron, noul iepuras Playboy

Rodica Miron, noul iepuras Playboy

blankCelebra revista pentru barbati aduce in prim-plan, pe coperta revistei din luna septembrie, pe asitenta lui Morar de la “Rai ‘da buni”, Rodica Miron. Frumoasa blonda va putea fi admirata in toata splendoarea ei intr-un pictorial incendiar asteptat de publicul barbatesc, mai ales ca de admiratori Rodica nu duce lipsa. Multe nume importante au curtat-o fara succes, fata oprindu-se doar la cativa care au meritat atentia ei.

 Moldoveanca sexy a devenit celebra dupa relatia cu fotbalistul Dacian Varga, relatie care s-a incheiat cu scandal din pricina barbatului care s-a sarutat cu o domnisoara sexi chiar in seara de Revelion. Cel care a “tunat-o” pe Rodica este Robert Constantin, un om de afaceri care timp de 6 luni i-a facut blondei toate poftele, de la bijuterii scumpe la silicoane. Ba mai mult, galantul barbat i-a oferit moldovencei un ceas de aur ca si cadou de despartire, chiar daca paparazzi au surprins blonda ca si-a petrecut o noapte in casa altui barbat.

 

Rodica Miron e rea ‘da buna si da peste cap barbatii din Romania mai ales ca melodia lui Banica “ea este Rodica si nu prea stie nimica…” nu i se potriveste, moldoveanca e absolventa a facultatii de Afaceri si stie foarte bine ce isi doreste de la viata.

 

blank