Fosta asistentă TV a dat-o în bară!

Miron 2

De curand, Rodica Miron a lansat bomba cum ca, in Dubai, ea s-a dus sa faca… o cariera. Blonda a invocat faptul ca acolo urmeaza cursuri pentru a deveni reporter TV si, de ce nu, chiar prezentatoare. Din pacate, in Emirate nu exista o astfel de scoala.

Fosta asistenta TV a anuntat public ca nu o sa mai apara in emisiunea unde era angajata, deoarece isi doreste sa se mute in Dubai. Desi a spus ca motivul principal este un barbat, intre timp s-a razgandit si a invocat ca motivul principal se datoreaza carierei sale. Dupa cum singura sustine, a plecat in Emirate pentru a face televiziune.

Miron4

Culmea este ca, desi Rodica afirma cu tarie si, mai mult, insista sa dea detalii despre evenimentele ei din Emirate, se cam contrazice in declaratii. Ori Rodica vrea sa ascunda ceva, ori nu stie sa minta sau mai bine zis cum sa minta, cert este insa ca imediat dupa presa mondenă a publicat declaratia ei, au existat imediat replici. Conform unor persoane care locuiesc de ceva vreme in Dubai sau care fac zilnic vizite in Emirate, se pare ca nu exista o scoala de televiziune.

 “Nu exista asa ceva aici. Chiar daca nu mai sunt la fel de inapoiati cum crede lumea si ca femeile sunt subjugate, totusi se pastreaza un anumit respect. Nu exista Scoala de Televiziune aici, pentru ca femeile nu apar pe micul ecran. Sunt foarte rar aparitii ale femeilor, iar de cele mai multe ori acestea sunt foarte imbracate. Nu as crede ca Rodica si-ar dori sa apara imbracata din cap pana in picioare, in conditiile in care ea in Romania a facut cariera pe faptul ca aparea dezbracata”, a declarat o sursă.

Miron

Rodica Miron continua sa socheze in momentul in care sustine ca nu este sustinuta financiar de niciun barbat si ca se intretine singura. Blonda a declarat ca a strans bani pe perioada in care a muncit in Romania si ca acum isi permite sa plateasca singura chiria unui apartament in Dubai, sa mearga la scoala si mai ales sa aiba pentru cheltuielile zilnice. “Viata la Dubai e mai scumpa decat in Romania, eu locuiesc intr-un apartament inchiriat, stau singura, nu cu altcineva. Iti trebuie cam 1.500 de euro pe luna ca sa traiesti decent, sa acoperi cheltuielile. Dar ma descurc singura. In ultima vreme am economisit tot ce am castigat in Romania ca sa vin aici”, a spus, mandra, Rodica Miron.

 

 

Citeste si...
"Bijuterii" care menţin cafeaua la temperatura optimă