Showbiz, Stiri

Rodica Miron, la dispoziţia dumneavoastră, domnilor!

Una dintre asistentele „bestial de frumoase”!

mg-7374-as-smart-object-1

Asistenta lui Morar de la „Răi, da’ buni”, Rodica Miron, a fost cea care ne-a înfrumuseţat toamna trecută. Şi pentru că vă eram datori cu pictorialul colorat pe care l-am făcut într-o după-amiază toridă de vară, am decis că a venit momentul să ne achităm datoria. Revista Playboy i-a luat un interviu la fel de incitant, cel puţin pe cât e Rodica de fierbinte!

mg-7526-as-smart-object-1

Ai venit din Republica Moldova în România, singură, la 16 ani, cu o bursă de studii. Cum de te-au lăsat părinţii să pleci aşa?

Relaţia cu părinţii mei este una bazată pe dragoste şi încredere, iar ei m-au susţinut tot timpul în tot ce-am vrut să fac. Îmi doream foarte mult să obţin acea bursă de studii, chiar dacă urma să-mi fie greu, aşa că nu am renunţat. În viaţă, tot timpul o să întâlneşti două drumuri, unul greu şi altul uşor. Eu l-am ales de la început pe cel greu, fiind sigură că la capătul lui începe cel uşor.

mg-7104-as-smart-object-1

Care au fost cele mai mari tâmpenii pe care le-ai făcut pe-atunci, când ai scăpat singură în altă ţară?

La vârsta de 16 ani, când m-am trezit singură în Bucureşti, unica mea grijă a fost să le demonstrez părinţilor că sunt capabilă să mă descurc singură. Astfel, m-am concentrat mai mult pe învăţătură şi perfecţionarea limbii române, ieşirile în club şi distracţiile rămânând o temă tabu pentru mine. Din acest motiv, participarea la concursul de Miss Boboc, pe care l-am câştigat, era considerată pentru mine, în perioada aia, cea mai mare tâmpenie pe care am putut s-o fac.

mg-7158-as-smart-object-1

Ai ajuns în atenţia publică în calitate de iubită a diverşi bărbaţi, înainte de a demonstra că poţi mai mult. Cum te-ai împăcat cu statutul acesta, în paralel cu încercarea ta de a reuşi mai mult pe cont propriu?

Fiind independentă de mică, am învăţat că viaţa îţi oferă surprize, atât plăcute, cât şi mai puţin plăcute, făcându-mă mai puternică. Drept dovadă, asocierea m-a ambiţionat să mă perfecţionez şi mai mult, ca să demonstrez că singurele motive de succes sunt propriile mele calităţi.

mg-7182-as-smart-object-1

Care a fost cel mai mare număr de bărbaţi care ţi-au făcut curte?

Mereu am fost înconjurată de atenţia bărbaţilor, amici, prieteni, colegi, şi mereu am încercat să păstrez relaţia la nivelul corespunzător. Din acest motiv mi-e greu să răspund la întrebare, fiindcă numărul real nu a fost vizibil niciodată.

S-au bătut vreodată doi bărbaţi pentru tine?

Se zice că ruşii pot fi bărbaţi violenţi când vine vorba despre femei. Cred că bătaia cea mai serioasă care a fost din cauza mea s-a întâmplat în copilărie, înainte de a veni în România. Eram la şcoală, în pauză, când unul din băieţii cu care flirtam s-a trezit cu un mare pumn în faţă de la un alt băiat care îmi făcea curte de ceva timp. A urmat un schimb de replici şi palme de nedescris.

Da, cam aprigi ruşii ăştia… Tu, până la urmă, ce preferi, ruşii sau românii?

Îmi plac bărbaţii ruşi, pentru că ştiu să lupte pentru o femeie, dar şi cei de aici au ceva special.

mg-7222-as-smart-object-1

Ţi-ar plăcea să administrezi vreun business, având în vedere că ai studiat afacerile în facultate?

Mi-ar plăcea, dar depinde ce afacere. Cred că printre preferinţele mele s-ar număra ceva din domeniul construcţiilor, arhitecturii.

Dar o relaţie cum o administrezi?

Există un ghid pentru asta?! Nu am auzit de aşa ceva încă… Fiecare relaţie, ca şi fiecare persoană, este unică în felul ei, deci nu poţi aplica nişte tipare.

blank