Showbiz, Stiri

Rocsana Marcu este supărată că fostul primar al oraşului Giurgiu nu a vrut să-şi cunoască nepoata

Uite ce nepoată frumoasă are fostul primar!

 Au trecut şase ani de când Mayra a venit pe lume, însă nimeni din familia tatălui ei, Adrian Iliescu, n-a vrut s-o vadă sau să îi ofere o rochiţă ori o jucărie. Motivul? Cică Adrian s-ar fi iubit doar o noapte cu Rocsana şi că nu-şi dorea copii cu ea. Chiar şi bunicul Lucian, un om important în oraşul Giurgiu, a refuzat să o cunoască pe simpatica nepoată, care i-a moştenit trăsăturile fizice.

rocsana_marcu_08_d139b924f1-1

Rocsana Marcu are două fetiţe cu bărbaţi diferiţi, însă nu regretă că este mamă singură, căci se descurcă să le asigure micuţelor tot ce le trebuie.

Rocsana-Marcu-Mayra_7aa5f0bef7

Ar fi vrut ca Adrian Iliescu, tatăl Mayrei, să fie un bărbat responsabil şi să îi plătească copilei pensia alimentară, însă ce pretenţii să aibă de la el, din moment ce acesta n-a vrut niciodată să-şi recunoască fiica.

rocsana-marcu-foto-vali-calinescu_7fb10e1a7c

În plus, când fosta vedetă Playboy l-a dat în judecată, el a făcut tot ce i-a stat în putinţă să refuze testul ADN.

Rocsana-Marcu-si-Mayra-2_2f0ce67176

După un proces lung şi întortocheat, Rocsana şi-a împlinit visul, aşa că fiica ei are trecut, din 2012, şi numele tatălui în certificatul de naştere. Nimeni din familia lui Adrian nu a fost înduioşat de chipul inocent al fetiţei:

“Bunicul ei, Lucian Iliescu, a fost indiferent, n-a venit la ea nici măcar cu o jucărie. Şi seamănă foarte bine cu el. Mayra este foarte deşteaptă, ştie la perfecţie engleza”, s-a confesat Rocsana unei amice.

Rocsana-Marcu-si-Mayra_1c4b2eef7e

Vedeta mai are o fetiţă, pe Indira Maria, în vârstă de doi ani, cu fostul ei iubit, avocatul Florin Moldoveanu. Dar, în comparaţie cu Adrian Iliescu, acesta a recunoscut fata fără probleme şi se ocupă de educaţia ei.

În urmă cu trei ani, Adrian Iliescu i-a făcut o fetiţă şi Gabrielei Catorcea, ginecolog de profesie. Numai că, speriat de perspectiva unui nou scandal, el a recunoscut-o pe micuţă încă de la naştere, chiar dacă nu şi-a legat viaţa de mama copilei.

 

 

blank