Showbiz, Stiri

Rocsana Marcu isi cauta barbat potent

Rocsana Marcu isi cauta barbat potent

Nu prea s-a mai auzit nimic de Rocsana Marcu, si acest lucru se datoreaza faptului ca trebuie sa isi creasca cele doua fetite. Rocsana a declarat ca nu este cel  mai usor lucru din lume, sa cresti copii, dar ca iti ofera multe satisfactii si pe aceasta cale isi mai doreste un copil.

“De cand sunt mamica, sunt mult mai responsabila. Dar asta nu inseamna ca nu ma mai distrez. […] nu mai fac, de exemplu, scufundari fara brevet, fiindca ma gandesc ce o sa se intample cu copiii mei. Acum, cand imi iau banii, nu ma mai gandesc ce sa imi cumpar, sa plec la Milano ca sunt reduceri, ci ma gandesc ce haine pot sa le iau lor.”, a spus Rocsana.

De altfel il asteapta pe alesul inimii sa faca acest lucru, isi doreste o relatie sincera, nu sa cunoasca vreun tip in vreun club de noapte. 

“Eu nu m-am plans niciodata. Sunt sigura ca o sa-mi gasesc candva un barbat cu care sa imi fac o familie. Dar nu cred ca o sa-l intalnesc in club, Nu-mi place minciuna, imi place ca barbatul de langa mine sa fie vesel. Momente grele sunt destul de des. Ma simt uneori singura, am stari de genul asta, dupa ce se culca fetitele, dar dimineata imi trece.”, a mai spus bruneta.