International, Stiri

Rockerul Ozzie Osbourne se pregateste de divort

Celebrul rocker Ozzie Osbourne nu mai locuieste de mult cu sotia lui, gurile rele anunta un divort intre el si Sharon

 

Celebrul rocker Ozzie Osbourne nu mai locuieste de mult cu sotia lui, gurile rele anunta un divort intre el si SharonRockerul Ozzie Osbourne si sotia lui, Sharon, au parut mereu un cuplu destul de puternic. Acum este luat in considerare un posibil divort intre ei. O sursa a declarat pentru tabloidul The Sun ca cei doi dorm in camere separate, nici cina nu o mai iau impreuna. Mai mult de cat atat, recent, sotia lui Ozzie, Sharon, a parasit domiciliul conjugal.

 

Toata lumea cunoaste faptul ca Ozzie a avut multe probleme cu alcoolul si drogurile in trecut, dar a reusit sa scape de toata nebunia din tinerete, un motiv intemeiat nefiind cunoscut pentru posibilul divort dintre cei doi.

 

“Locuiesc acum la adrese diferite si nu mai petrec niciun pic de timp impreuna. Se certau mereu. Nu mai aveau de mult o relatie sot-sotie. Este destul de ciudat, pentru ca nici nu mai luau masa impreuna. Sharon si Ozzy au avut numeroase ocazii sa se intalneasca in toata aceasta perioada, insa au ales sa nu o faca”, a anuntat sursa pentru The Sun.

 

Zvonul este amplificat si de mesajul postat pe Twitter de catre fiica lor, Kelly, care de asemenea a avut probleme cu alcoolul in trecut : “De ce in fiecare familie din lume exista cate un membru care nu se poate adapta niciodată si este complet nepasator in general?”, a spus Kelly pe Facebook.  .