Showbiz

Roberto s-a afișat cu noua cucerire. Cum arată iubita concurentului? „Te ador!”

Roberto de la Mireasa sezonul 7 a fost văzut în public alături de noua sa iubită, Gabriela. Tânăra cu acest nume este aceeași persoană cu care postase imagini cu câteva zile în urmă. Deși încercase să cunoască mai multe fete în cadrul emisiunii Mireasa, Roberto nu reușise să găsească pe cineva potrivit pentru el.

Se pare că în afara competiției, norocul i-a surâs mai mult. Concurentul s-a afișat cu noua lui iubită, Gabriela. El a publicat o fotografie cu ea pe rețelele sociale, confirmând astfel relația lor. În descrierea postării, Roberto a scris că o adoră pe Gabriela, subliniind astfel afecțiunea sa pentru ea.

”Când vei ajunge să iubești viața, vei vedea frumusețea în toate lucrurile posibile”, a scris Roberto lângă o imagine cu noua sa iubită. ”Te ador”, i-a scris ea.

Fostul concurent de la Mireasa sezonul 7 a răspuns: ”Și eu te ador”.

Cine e Roberto de la Mireasa?

„Când să intru la Universitate m-am întors în Romînia pentru o fată. De la 19 ani am avut mai multe job-uri: ospătar, șofer, livrator, instructor de înot, am muncit în restaurante”.

Roberto Covaci este un concurent care a participat la emisiunea „Mireasa sezonul 7” din România. El are 23 de ani, o înălțime de 1,82 metri și cântărește 85 de kilograme. Printre hobby-urile sale se numără gătitul și muzica. În trecut, a practicat polo până la vârsta de 18 ani și a absolvit liceul în Scoția. În cadrul emisiunii, Roberto a căutat să își găsească dragostea și să formeze o relație cu una dintre concurente.

„Tatăl meu biologic s-a despărțit de mama când aveam un an. Până la 17 ani am crescut cu mama. Tatăl meu biologic a contribuit la creșterea mea 2 ani, apoi n-am mai știut nimic de el. Tatăl vitreg este tatăl care m-a crescut”, a povestit Roberto Covaci de la Mireasa, sezon 7.

„Până la această vârstă am iubit sincer o dată, dar m-am îndrăgostit de două ori. Știu că am fost înțșelat de fosta iubită. Am prins-o în timp ce mă înșela. Am simțit durere, ură și amăgire. Următoarea mea relație a fost la 19 ani cu o fată cu 10 ani mai mare decât mine”, a mai spus concurentul sezonului 7 Mireasa.

Citește și  Justin Bieber, dat in judecata de “socru”

Fosta iubită avea un copil de 5 ani.

blank