Stiri

Roberta Anastase „spune numai tampenii „

Roberta Anastase „spune numai tampenii”

blank

Aseara in emsiunea lui Gadea, Roberta Anastase, fost presedinte al Camerei Deputatilor. a intrat in direct pentru un drept la replica justificand cheltuielile din anul 2009 si pana in 2012 efectuate in delegatii totalizand suma de 421.338 ron, declarand ca totul s-a rezumat la ”un pahar cu apa'”. A justificat ca a avut cheltuieli datorita intalnirilor cu presedinti de stat dar si numerosi parlamentari. demnitari etc.

A intrat in direct cu temele bine facute enuntand majoritatea intalnirilor si cheltuielilor in mod justificat, si ca nu a fost singura in delegatii, fiind plecata cu cate un reprezentant din fiecare grup parlamentar. Invitatii domnului Gadea au vrut sa stie ce a facut dansa cu 10.000 de ron pe intalnire, aceasta anuntand ca se pot scoate oricand actele ce dovedesc fiecare leu cheltuit in acest sens. 

Intrebarile au fost foarte acide iar valurile de nemultumiri au curs de-a lungul emisiunii dar raspunsurile, mai ales din partea Robertei Anastase, au fost vagi si tipic unor discursuri politice.

A fost atacata masiv de jurnalistul Radu Tudor, fiind facuta mincinoasa in direct si ca are aceeasi problema de comportament ca si la numaratoare voturilor din septembrie 2010 pentru legea pensiilor si ca spune numai tampenii pe gura. Desi 22 de camere de filmat au aratat clar cum aceasta fura voturi in plen la comanda, in apararea ei a spus ca numararea voturilor apartinea secretarilor, cum ar fi Mihai Voicu, astfel pasand cu usurinta vina.

Avand in vedere ca la votarea legii pensiilor Roberta Anastase a iesit nevinovata conform organelor superioare de judecata, numerosi romani sunt investigati pentru fraude in privinta voturilor de la referendum. A fost felicitata ca a furat cat a putut si ca nu trebuie sa raspunda in fata legii, dar oamenii sunt speriati in propiile ograde fiind pusi sa jure cu mana pe biblie daca au fost, sau nu, la vot.

La sfarsitul interventiei a fost aplaudata pentru dialogul purtat in emisiune si pentru smerenia de care a dat dovada, dar sa nu uitam ca se apropie alegerile. 

 

blank