Featured, Politic

Roberta Anastase, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, atac dur la Dragnea: ‘Măcar o cămaşă de forţă să-i dea cineva’

Deputata PNL Roberta Anastase, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor în perioada de glorie a PDL, îl atacă dur pe Liviu Dragnea, actual preşedinte al Camerei Deputaţilor, după ce liderul PSD a declarat că a fost ţinta unei tentative de asasinat.

„Oare nu mai e in tara noastra nici un psihiatru sa il trateze si pe Dragnea? Macar o camasa de forta sa ii dea cineva…”, scrie Anastase pe Facebook.

blank

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că, anul trecut, asupra sa a avut loc o tentativă de asasinare.  Întrebat la Antena 3 dacă se doreşte să fie omorât, dacă este ameninţat cu moartea şi dacă are informaţii că s-ar pune la cale asasinarea sa, Dragnea a declarat: „Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. (…) Au venit patru străini în România, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ceea ce mi s-a spus, şi au stat trei săptămâni aici. Mă rog, am scăpat, dar asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau o să-mi iau pază”.

Totodată, chestionat dacă persoanele respective au ajuns în preajma sa, Dragnea a răspuns afirmativ. Întrebat care era planul în acest caz, având în vedere că România nu este „un stat mafiot”, Dragnea a spus: „Ba da. (…) Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie”.

De asemenea, Dragnea a precizat că s-au făcut cercetări cu privire la această tentativă. „Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu”, a mai spus Dragnea, fiind întrebat dacă există un dosar în legătură cu acest caz. El a mai susţinut că cei patru străini au fost plătiţi de „un om foarte celebru în lume”.  Chestionat dacă se gândeşte la Soros, Dragnea a răspuns: „Nu, nu mă gândesc la el, el se gândeşte la mine. Nu mă gândesc eu la el. (…) Dar nu ştiu dacă aici era asta”.

Liviu Dragnea s-a referit și la evenimentele din 10 august din Piata Victoriei ca la o tentativa de lovitura de stat.

blank