Politic, Stiri, Ultima Ora

Roberta Anastase este ÎNSĂRCINATĂ

Roberta Anastase se pregăteşte să devină mămică. Deşi a ţinut până acum secretă sarcina, deputatul a recunoscut că va avea în curând un copil.

anastase_cotidianul_ro_43909600

Deputatul PDL Roberta Anastase a confirmat, pentru observatorulph.ro, că este însărcinată în luna a cincea, dar a preferat să nu dezvăluie dacă aşteaptă un băiat sau o fată.

Roberta Anastase s-a căsătorit anul trecut cu omul de afaceri Victor Farcă.

Cei doi s-au cunoscut in anul 1998, la Techirgiol, unde Roberta Anastase, pe atunci membru al Partidului Democrat, organiza Scoala de Tineret. Victor Farca, prieten cu unii dintre tinerii din PD, a mers la acestia, la mare, unde a cunoscut-o pe Roberta Anastase. Cei doi s-au apropiat in timp si au devenit un cuplu in anul urmator.

„M-a cucerit cu calm si sinceritate. Am simtit lucrul acesta si mi-a castigat increderea. Apropierea a devenit fireasca si s-a produs in foarte, foarte multe luni in care noi ne-am intalnit, am stat de vorba, nici nu puteam sa spunem ca suntem prieten. Era o amicitie”, a povestit Roberta Anastase.

Ea a spus ca la inceputul relatiei lor au existat „mici sicane, certuri, gelozii”, ca Victor era gelos, dar ca nici ea nu este „cea mai comoda persoana din punctul acesta de vedere”.

In cei 15 ani de relatie, Victor Farca a cerut-o in casatorie pe Roberta Anastase de trei ori si i-a oferit trei inele de logodna, iar de fiecare data ea a acceptat, fara a stabili insa data nuntii. Prima cerere in casatorie a venit in urma cu opt ani, iar in ultimii patru ani Victor Farca nu a mai cerut-o in casatorie.

Farca a spus ca de fiecare data cererile in casatorie le-a facut „intr-un cadru intim”, nu in spatiu public. Roberta Anastase a povestit ca ea a fost cea care a hotarat sa faca nunta si ca in cuplul lor Victor este partea calma, ca ea este mai „vulcanica”, dar ca nu are „cu cine” sa se certe.

blank