Robert Viorel
Actualitate

Robert Viorel Chioveanu a fost eliberat din funcţia de preşedinte al ANSVSA

Robert Viorel Chioveanu a fost eliberat din funcţia de preşedinte al ANSVSA de către premierul interimar. Decizia a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Robert Viorel Chioveanu a fost eliberat din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), printr-o decizie a prim-ministrului interimar Florin Cîţu.

Decizia a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial: ”Articol unic. — La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Robert-Viorel Chioveanu se eliberează din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor”, este decizia publicată în Monitorul Oficial.

Este a doua demitere de răsunet de miercuri. Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă a anunţat, miercuri, printr-o postare pe Facebook, că a fost schimbat din funcţie directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv, cel care s-a luptat cu ”cartelul de la metrou.

Drulă acuză PNL-ul că nu vrea să lupte mafia din subteran, pentru că, ”atât ei cât şi PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani”. Potrivit clubferoviar.ro, Ştefan Paraschiv a fost revocat din funcţia de director general al Metrorex de către Consiliul de Administraţie, în locul lui fiind desemnat Laurenţiu Gabriel Truşcă, un manager provenit din afacerile cu petrol.

”PNL l-a dat afară pe Ştefan Paraschiv, omul care a pus “ranga” pe cartelul de la metrou De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran? Şi ei, şi PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani. Aşa că l-au schimbat din funcţie pe directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv”, a scris Cătălin Drulă, citat de News.ro.