Showbiz, Stiri

Robert Turcescu nu isi cere scuze ca a tipat la Nadia Comaneci

Robert Turcescu este mahnit pe faptul ca in scoli se promoveaza consumul de margarina, fiind nociv in consumul zilnic

Robert TurcescuChiar daca nutritionistii spun ca, consumul de margarina foarte rar sau ocazional, nu produce tulburari in organism, insa fiind un aliment sintetizat, deci ne-natural, este recomandat sa nu fie folosit deloc. Cu toate acestea multi copii din scolile romanesti sunt asaltati cu reclame si pliante publicitare prin care sunt “invatati” ca margarina este un aliment sanatos.

Robert Turcescu si-a aratat nemultumirea intr-o forma “usor violenta”, fiind nevoit sa ridice tonul in momentul in care a vorbit despre consumul si promovarea margarinei, facand-o pe Nadia Comaneci “cersetoare” ce ar trebui sa ceara scuze copiilor.

“Am fost foarte furios, pentru ca am doi copii pe care ii trimit la scoala sa invete, nu sa fie bombardati cu mesaje publicitare. Ce se intampla cu scoala romaneasca este deja o chestiune dezastruoasa. Daca in timp ce ei ar trebui sa-si faca temele, sunt tinuti intr-o sala de sport ca sa li se prezinte asta, eu sunt extrem de revoltat. Eu am capacitatea sa discern, sa compar informatii, cum sa traiesc, ceea ce un copil nu poate, el nu stie diferenta dintre margarina si unt, nu stie ce inseamna produs de sinteza.”, a spsus Robert turcescu.

La mijloc este prinsa si fosta gimnasta, Nadia Comaneci, care a dezamagit multe persoane, publice sau obisnuite, prin efortul neobosit de a promova margarina copiilor, mai ales in campaniile ei din scoli.

“Regret ca am folosit un ton atat de violent, dar am constatat un lucru care ma intristeaza. Daca as fi fost chemat la o dezbatere, ar fi ramas la nivelul unei informatii pe pagina mea de Facebook. Doar daca tipi sau urli ai sansa sa te faci auzit. Nu spun ca este o metoda, dar, din nefericire, am ajuns sa captam numai asa atentia publicului. Am mai avut initiative, pe care le-am lansat in diferite ocazii, dar nu au fost auzite. Nu ma apuc sa-i cer scuze acum Nadiei Comaneci, cred ca ea datoreaza scuze copiilor de la Scoala nr. 11. Nu cred nici ca Dylan mananca zilnic margarina. O vedeti dumneavoastra pe Nadia Comaneci alergand dupa margarina cu care sa-si creasca copilul cu asa ceva, ca sa devina campion? Nu bombardati copiii in scoala cu mesaje publicitare. Traiesc intr-o lume care incearca sa-i bombardeze in permanenta cu mesaje publicitare.”, a continuat Robert Turcescu.