Politic, Stiri

ROBERT NEGOITA ii indeamna pe social democrati sa invete sa vorbeasca de la Traian Basescu

Vicepresedintele PSD Robert Negoita i-a provocat pe colegii sai din organizatia Bucuresti sa invete un lucru de la presedintele Traian Basescu: curajul de a vorbi.

robert_negoita_ani_

In timpul Conferintei PSD Bucuresti, organizata vineri la Romexpo, primarul Sectorului 3 al Capitalei a precizat ca Traian Basescu are acest curaj, desi nu are “cu ce se legitima”.

“Invatatura este un proces continuu si as vrea sa va propun sa invatam de la toata lumea si va provoc sa invatam azi un lucru de la Basescu. Greu sa crezi ca ai ceva bun de invatat de la el, dar nu exista, eu personal nu am intalnit un om care sa nu aiba cu ce se legitima (…) de 25 de ani de cand permanent a avut o functie publica. El (Traian Basescu – n.r.) din 25 de ani de mandate la cel mai inalt nivel nu stie sa incropeasca macar un lucru. Tu cu ce te poti legitima? Tu, in cei 25 de ani, ce ai facut?”, a spus Negoita.

Vicepresedintele PSD a adaugat ca social-democratii par sa aiba, la acest capitol, mai putin curaj, desi au posibilitatea de a prezenta romanilor “lucruri reale”, fiindca “cata vreme PSD a guvernat, economia a mers mai bine”.

“Traian Basescu are curaj sa iasa si sa vorbeasca. Are curaj mai mare decat avem noi, care avem lucruri reale pe care sa le comunicam. El are curaj sa spuna si noi, care nu am taiat pensii si salarii, ba chiar le-am crescut, parca nu avem curaj sa vorbim. Aici as vrea sa invatam: sa invatam curajul. Sa adoptam nu o rezolutie, ci o revolutie. Sa schimbam ceva in noi. Haideti sa fim mai entuziasti, mai cu curaj, sa credem in noi, in sansa noastra si in valorile pe care noi le reprezentam”, a mai spus Negoita.