Robert Negoiță
Actualitate

Robert Negoiță, ignorat total de Gabriela Fiera. Nașa sa îl acuză în continuare de trădare

Robert Negoiță și Gabriela Firea era mai demult în relații excelente, mai ales că aceasta din urmă este nașa primarului din Sectorul 3 al Capitalei. Negoiță se plânge acum a fost ignorat complet la o nuntă de fostul edil general al Capitalei.

Robert Negoiță a relatat o experiență petrecută acum câteva luni. Asta pentru a ilustra starea actuală a relației sale cu nașa lui, Gabriela Firea.

Primarul Robert Negoiță a povestit că cu mult timp înainte de scandalul azilelor groazei, a participat la o nuntă la care Gabriela Firea era prezentă. Numai că, ea l-a ignorat pur și simplu.

Primarul sectorului 3 Robert Negoiță, ignorat de Gabriela Firea

„Pur și simplu eram la o nuntă la o masă alăturată unde erau și Gabi Firea și Florin Pandele. I-am văzut și normal că m-am ridicat și m-am dus să-i salut.

Pur și simplu nu m-a salutat, s-a întors așa, a văzut că sunt eu și nu m-a băgat în seamă. Asta e Gabi Firea. I-am zis lui Florin: „măi, ziceți-mi care e ideea, că eu nu vin să vă siluiesc, nu vreți să vă salut, nu vă salut,nu mă rog de nimeni”. Și mi-a zis : „Robert, îmi cer scuze.. Gabi mi-a cerut să nu te salut”. Asta e relația, asta definește relația Robert Negoiță – Gabi Firea”, a declarat Robert Negoiță la digi24.

În replică, fostul edil general al Capitalei neagă că lucrurile dintre ea și Negoiță ar fi stat astfel. Firea spune că la acea cununie, ea și soțul său l-au salutat pe Robert și au ciocnit împreună chiar și paharul de șampanie. În schimb, aceasta admite că nu s-a ridicat să-l pupe pe finul său.

„Codul bunelor maniere precizează clar că o femeie și un domn mai în vârstă nu se ridică în picioare de la masă pentru a salută un bărbat, respectiv un domn mai tânăr.

Eu normal că sunt îndreptățită să fiu supărată pentru trădarea de acum trei ani”, a transmis Gabriela Firea.

Totul a început în timpul alegerilor locale din 2020

Conflictul dintre cei doi a izbucnit în timpul alegerilor locale din 2020. Gabriela Firea a declarat atunci că nu a mai reușit să câștige un nou mandat la Primăria Capitalei din cauza finul său. Robert Negoiță a fost acuzat de trădare.

La rândul lui, edilul din Sectorul 3 a subliniat că Gabriela Firea este propriul său inamic și „victima propriei dorinţe de mărire”. Fiind „terorizată de paranoia” că el şi-ar fi dorit să „atace ulterior fotoliul de primar general”.

Tot în 2020, finul Negoiță spunea despre nașa sa că înainte de alegerile prezidențiale din 2019, aceasta a vrut să-și facă propriul partid, în care îl chema să i se alăture. Pe atunci, Gabriela Firea intrase în conflict cu Liviu Dragnea.

Negoiță a făcut aceste declarații după ce Firea a catalogat atunci alianța dintre Victor Ponta și el drept „o alianță a răului, a distrugerii”. O „alianța care va dura fix un sezon”. Dar și „o alianță între doi oameni care nu se respectă, nu se apreciază”.

Firea spunea că cei doi vor să „omoare candidatul Gabriela Firea”. Sau cel puțin, să „contribuie„ la destabilizarea candidaturii sale. Ea mai relatase un episod în care Robert Negoiță, „un om politic născut din spuma marii, l-a denigrat pe Ponta”.

blank